SHOWS

UC SHOW

Maak je publiek in één klap wakker met een knallende showcase van Utrecht’s nieuwste generatie dansers!

De UC SHOW is dé perfecte manier om elk festival, congres of ander evenement een energieboost te geven! Vol met sensationele moves, salto’s en een hoog energielevel zorgt de Utrecht Connaisseurs Crew ervoor dat elk event spectaculair wordt geopend of afgesloten.

In de UC SHOW vechten zes dansers om de controle. Met verschillende acrobatische bewegingen proberen ze te overwinnen, elkaar te overtreffen en overmeesteren. Tijdens deze krachtmeting reizen zij de hele vloer rond, waarbij ze telkens uit elkaar vallen en weer samenkomen. Er kan er maar één de winnaar zijn, of staan ze samen toch sterker?

EXHIBITION BATTLE

Altijd al een vette dance battle willen zien? Ervaar de passie en intensiteit van een echte Breaking battle live! Bij een exhibition battle nemen de dansers van UC CREW het in een 4v4 Breaking battle tegen elkaar op, waarbij ze telkens elkaar proberen te overtreffen in moves, muzikaliteit en performance. Dit is een show met onvoorstelbaar hoge felheid en energie, waar elke danser zich op zijn allerbest laat zien. Een exhibition battle is de ideale manier om een spectaculair en energiek element toe te voegen aan elk event, congres of feest!

FREESTYLE SHOW

Zet jezelf schrap, de moves vliegen je om de oren! Tijdens de freestyle Breaking show van UC CREW laat elk lid zijn unieke stijl en manier van bewegen zien. Geniet van hoe de crew hun unieke en dynamische stijl gebruikt om de energie en het publiek door het dak te laten gaan!